Divlje ljeto u Zoo vrtu

Kao i svakog ljeta, tijekom ljetnih školskih praznika u Zoološkom vrtu  školarci mogu sudjelovati u već dobro poznatoj avanturi – Divljem ljetu u Zoo vrtu! Petodnevni je to program u kojem djeca imaju priliku u društvu vršnjaka, okruženi divljim životinjama saznati zanimljivosti iz svijeta prirode. Ove godine će kroz pet dana djeca upoznati svaki kutak Zoološkog vrta, svakog dana svoje znanje će proširiti upoznavanjem nove skupine životinja te njezinih zanimljivih predstavnika, a uz pomoć posebnih programa i zadataka saznat će razne detalje iz života stanovnika Zoo vrta.

Istražite tajne Zoo vrta i zaslužite diplomu „Zoo istraživača“.

 

PROGRAM

Program se sastoji od nekoliko tematskih cjelina koje se izmjenjuju kroz tjedan. 

 

MLADI TIMARITELJI

Biti timaritelj nije lako, ali je to jedno od najljepših zanimanja. Na Divljem ljetu saznaj što zapravo rade timaritelji i poput njih hrani divlje životinje, čisti nastambe, slaži aranžure, osmišljavaj razne zadatke i pripremaj poslastice za životinje. Počasti kapucine, rakune ili medvjeda sladoledima, izradi igračke za merkate i gvereze i pogledaj vole li se i životinje zabaviti kao i mi.

 

DODIR SA ŽIVOTINJAMA

Svaki pravi Zoo istraživač mora upoznati životinje iz prve ruke. Kakav je osjećaj dodirnuti zmije? A velikog australskog guštera agamu? Možda netko više voli krznene degue? Sve te divne životinje i mnoge druge najhrabriji će dodirnuti i na ovogodišnjem Divljem ljetu.

 

 

DNEVNIK ISTRAŽIVAČA

Svi veliki prirodoslovci mnogo su vremena proveli promatrajući i istražujući prirodu oko sebe. Kako bi znao odgovoriti na pitanja o životinjama i prirodi, svakoga dana Divljeg ljeta otkrit ćeš nove kutke Zoo vrta te poput pravih prirodoslovaca voditi svoj mali dnevnik istraživača.

 

 

DIVLJI VRT

Naša dvorišta i vrtovi vrve brojnim malim životinjama i skrivaju brojne zanimljivosti, a kako ih možemo otkriti saznat ćeš kroz praktičan rad u našem „divljem vrtu“.

 

 

 PROGRAMIRANJE

I ovo ljeto okušaj se u programiranju. Uz pomoć naših edukatora, iskoristi micro:bitove za svaku kreaciju koja ti padne na pamet.

 

 

 

IGRE I KVIZOVI

Poslije napornog rada valja se odmoriti i zabaviti te djeca na kraju svakog dana igraju igre ili rješavaju zabavne kvizove, kojima ujedno i ponavljaju što su sve toga dana naučili.

 

 

DIPLOMA ZOO ISTRAŽIVAČA

Osim sklopljenih novih prijateljstava, na kraju programa svi sudionici za uloženi trud, stečeno znanje i uspješno svladane zadatke i izazove dobivaju diplomu „Zoo istraživača“ te grupnu fotografiju za uspomenu na nezaboravno ljeto u Zoo vrtu.

 

 

OPĆE INFORMACIJE

VRIJEME ODRŽAVANJA: od 18. lipnja do 31. kolovoz 2018.

TRAJANJE PROGRAMA: pet dana (ponedjeljak - petak)

DNEVNI TERMINI:

1. grupa - od 8.00 do 14.00 sati,

2. grupa - od 14.00 do 20.00 sati

GRUPA: najmanje 10  djece, maksimalno 24 djece

DOB DJECE: namijenjeno djeci od 2. do 6. razreda osnovne škole

 

UPISI I REZERVACIJA

Ulaznice se REZERVIRAJU ISKLJUČIVO DIGITALNIM PUTEM ISPUNJAVANJEM NAŠEG ON-LINE UPISNOG LISTA, a plaćaju Internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Prije ispunjavanja upisnog lista, obavezno pročitajte UPUTE ZA RODITELJE . Ovdje se nalaze informacije o plaćanju i sve ostale bitne informacije.

 

 

 

 

UPIS NA PROGRAM
Dijete je upisano na program nakon što je ispunjen on-line upisni list i plaćen puni iznos cijene programa.

REZERVACIJA
Mjesto na programu je rezervirano nakon ispunjavanja upisnog lista. Rezervacija traje 24 sata unutar koji je potrebno poslati potvrdu o uplati akontacije ili punog iznosa ili se rezervirano mjesto oslobađa. Moguće je rezervirati samo jedno mjesto po djetetu.

 

CIJENA I PLAĆANJE

CIJENA ULAZNICE: 480 kn
Ulaznica uključuje vodstvo edukatora, užinu, piće, slasticu, te sav pribor i materijal.

Djeca iz iste obitelji (braća i sestre) imaju pravo na popust pri čemu cijena za svako dijete iznosi 430 kuna.

AKONTACIJA 

 

Akontaciju u iznosu od 200,00 kuna treba uplatiti pri upisu djeteta na program te poslati potvrdu o uplati na zoo.edukacija@gmail.com

U slučaju otkazivanja rezervacije akontacija se ne vraća! Ostatak ulaznice potrebno je uplatit sedam dana prije početka termina na koje je dijete upisano.

SPONZORI OVOGODIŠNJEG PROGRAMA

KONTAKT I INFORMACIJE

Ured edukatora
+385 1 7788 534
edukacija@zoo.hr
Uredovno vrijeme ureda od 08.00 do 16.00 sati.

Ana, 24. srpanj 2017.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA