5.10. - 31.10.2018.

Abrakadabra Zoo 2018.

 

11. rujna 2018. počinje prodaja ulaznica za ovogodišnji Abrakadabra Zoo!

 

Sve je spremno za novi Abrakadabra Zoo. Živopisni noćni obilasci Zoološkog vrta grada Zagreba koje pokreće priča puna uzbuđenja, straha i veselja, organizirat će se svake večeri od 5. do 31. listopada.

Kako bi se posjetiteljima predstavio život noćnih životinja, ali i onih koje obožavaju dobar san, osmišljen je neobičan zaplet. Edukatori Zoološkog vrta za Abrakadabra Zoo postaju kostimirani likovi - vještice i čarobnjaci. Neobična bića stižu na veliki kongres u maksimirsku šumu. Skupljaju se s jednim zadatkom – otkriti što je i zašto u prirodi pošlo po krivome. Priča kaže da su lavovi počeli jesti travu, antilope plivati u bazenu vodenkonja, a rode se zbližavati s otrovnim žabama.

U rješenju misterija vješticama i čarobnjacima trebaju pomoći djeca hrabra i čista srca. Sretan kraj svi će proslaviti u restoranu Kod morskog lava uz topli čaj, muffine i radionicu dubljenja bundeva.

U programu mogu sudjelovati djeca starija od pet godina s pratnjom odrasle osobe.

Posjetitelji mogu birati između dva termina – onog s početkom u 18.15 i onog koji počinje u 20.15 sati. Skupine mogu imati do 25 osoba.

Od 11. rujna, ulaznice za Abrakadabra Zoo mogu se kupiti na blagajnama Zoološkog vrta svakog dana od 9 do 18 sati.

 

Više o programu i načinu rezervacije pronađite OVDJE.

Zoo, 7. rujan 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA