LJUBAVNO IZDANJE

POSVOJI ZALJUBLJENI PAR ZOO VRTA

Valentinovo neće zaobići ni životinje u Zoološkom vrtu. Maksimirska šuma jedno je od najromantičnijih mjesta u Zagrebu, a to potvrđuju i stanovnici našeg vrta među kojima cvijeta ljubav.

Par krokodila uskoro slavi srebrni pir odnosno četvrt stoljeća zajedničkog života što ih čini najdugovječnijim parom u zoološkom vrtu. Djelatnici za njih u šali kažu da su poput staroga bračnog para: ne pretjeruju s interakcijom, a za zadovoljstvo im je dovoljno da osjećaju blizinu jedno drugoga. Tapiri Robi i Adina se ponašaju poput tinejdžera, obuzela ih je prva ljubav. U stabilnim su vezama leopard Anjun i Lira, morski lavovi Zagi i Edith, vidre Lunjo i Maza, ždralovi Pedro i Vita, mare Juanita i Ozzy, labudovi Greta i Gul ,  deve Abdul i Egiyn te alpake Jassper i Annika. Ove čudesne životinje posljednjih godina posjetitelje zoološkog vrta uveseljavaju i prekrasnim mladuncima među kojima su zadnji bili mladunče alpake, crno-bijela Lotta i mladunče mara.

Povodom Valentinova pripremili smo posebno ljubavno izdanje za sve posvojitelje koji do 14. veljače mogu posvojiti neki od zaljubljenih parova Zoološkog vrta:

mare Juanita i Ozzy,

azijske patuljastie vidre Lunju i Mazu,

crvenokljune labude Gulu i Gretu,

dvogrbe deve Abdula i Egiyn,

te kalifornijske morske lavove Zagija i Edith.

Posvojiti možete prema uobičajenim kategorijama (brončani, srebrni , zlatni i VIP), a uz redovni poklon paket svi koji posvoje neki od zaljubljenih parova Zoo vrta dobivaju čokoladnu bombonijeru na dar.

Također, svi koji posvoje par ili bilo koju životinju Zoo vrta do 13.2.2015 ili su već posvojili životinju nakon 14.2.2014., pozvani su na spoj sa posvojenom životinjom, odnosno imaju besplatan ulaz u Zoo vrt na Valentinovo, u subotu, 14. veljače 2015.

Stoga pozivamo sve zaljubljene da iznenade svoje bolje polovice jedinstvenim poklonom, posvojenjem životinje, i na Valentinovo ju povedete u romatičnu šetnju Zoo vrtom. Posvojenjem životinje nećete samo obradoviti svoju ljubav već ćete i pomoći životinjama Zoološkog vrta jer sav novac prikupljen programom posvajanja se koristi za poboljšanje nastambi i uvijeta za zagrebačke divlje stanovnike.

Više o programu Zoo posvojitelj pročitajte ovdje

Zoo, 3. veljača 2015.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA