LAV@ZOO

OTKRIJ SVOJU LAVLJU STRANU

Svi već znaju da se u Zoološkom vrtu uvijek događa nešto zabavno, šašavo i životinjski dobro. Upravo takav je i novi fotonatječaj „Otkrij svoju lavlju stranu“.

Povodom otvaranja nove nastambe za lavove koje nam se brzo približava (lipanj 2014.) osmislili smo fotonatječaj u kojem sve pozivamo da budu životinjski kreativni, šašavi, dobro raspoloženi te da najuvjerljivije oponašju grimase lava i postanu glavna njuška Zoo vrta.

Slike naših lavica Ayane i Nyote i mužjaka Konga kako namiguju, čude i oblizuju se ili pak zijevaju možete pronaći u Zoološkom vrtu ili na našoj Facebook stranici. Sve što trebate je stati pored slike i oponašati barem jednu od grimasa lava, uslikati se i fotku poslati na lav@zoo.hr ili Facebook stranicu Zoološkog vrta. Ne zaboravite poslati kontakt podatke - ime i prezime, adresu , mob i mail.

Najoriginalnije imitatore očekuju vrijedne nagrade – godišnje obiteljske ulaznice i hrpa poklon paketa Zoo vrta (majice s lavom, stotine pozivnica na otvorenje nove nastambe za lavove...), a izabrani i najoriginalniji  imati će prilike sudjelovati u profesionalnom foto sessionu ispred objektiva poznatog fotografa Damira Hoyke. Profesionalni fotoshooting će osvanuti na plakatima diljem Zagreba. Btw, stručno oko Hoyke i njegov osjećaj za detalje zaslužni su da naši lavovi na fotografijama izgledaju poput profesionalnih modela :).

Natječaj traje do 18. svibnja, a tročlani žiri, u kojem će naravno sjediti i Damir Hoyka, će do 20. svibnja objaviti pobjednike natječaja.  Profesionalni fotoshooting će biti 22. svibnja u studiju Damira Hoyke.

Želimo vam puno zabave, životinjskog raspoloženja i naravno da baš vi budete ti koji će osvojiti jednu od nagrada.

Napomena! Zoološki vrt grada Zagreba zadržava pravo objave svih fotografija poslanih na natječaj u svrhu promocije natječaja i ostalih aktivnosti Zoološkog vrta.

Zoo, 27. travanj 2014.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA