U ZOO VRTU

KENTI PONOVO PROGNOZIRA POBJEDU HRVATSKE

Zagreb, 16. lipnja 2016.– Dan prije utakmice Hrvatske i Češke na Europskom nogometnom prvenstvu gibon Kenti je u Zoološkom vrtu grada Zagreba prognozirao pobjedu Vatrenih.

 

 

Njegov izbor nije bio ni brz ni nepromišljen. Naime, u nastambi su ga dočekale dvije kaširane lopte punjene slasticama i ukrašene zastavama Hrvatske i Češke, no kad je ušao u prostor, prvo je stao na svoj plato i sve dobro promotrio. Na posjetitelje Vrta koji su napeto pratili svaki njegov potez, nije ni trepnuo. Istraživački je prvo prišao zastavi Češke, ali na kraju se odlučio izabrati onu Hrvatske. Veselo je srušio loptu s voćem i povrćem te počastio svoju dragu - Kuličku. Ona je u Zagreb stigla iz Češke, pa su njihovi timaritelji strahovali da bi Kenti pri prognoziranju mogao biti pod pritiskom družice. Na sreću, kažu, prevladalo je srce vatreno, a nadaju se, i dobar instinkt.

 

Inače, Kenti je u Maksimir stigao iz Nizozemske, a na zagrebačkoj adresi s Kuličkom ljubuje već četiri godine. Da tako i nastave, timaritelji im obećaju donijeti još pokoju poslasticu tijekom važnoga nogometnog sraza u Saint-Etienneu.

Zoo, 16. lipanj 2016.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA