Giboni prognoziraju

Giboni prognoziraju pobjedu Hrvatske nad Nigerijom

Zagrebački giboni ne dvoje oko pobjednika sraza Hrvatske i Nigerije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Gibon Kent, od milja zvan Kenti, najavljuje pobjedu Vatrenih. Pred njega i njegovu obitelj u Zoološkom su vrtu grada Zagreba stavljene babuške s obilježjima dviju reprezentacija, punjene raznovrsnim povrćem i voćem. Pobjednika određuje babuška iz koje Kent prvo uzme hranu.

Prognoziranje kojim je Kent otvorio svoj angažman vezan uz aktualno Svjetsko prvenstvo, bilo je brzo i učinkovito. Obitelj gibona izišla je iz unutarnje nastambe, a Kent se, praćen partnericom Kuličkom i kćeri Fionom, sjurio prema babuškama. Odmjerio ih je od glave do pete, pogotovo hrvatsku, i krenuo jesti iz babuške koju su favorizirali svi okupljeni.

Pogledajte video: https://youtu.be/w-KRtVYIatc

„Rusko veleposlanstvo je dušem i srcem uz Hrvatsku. Ovo današnje predviđanje odgovara i našim prognozama. Po meni je Hrvatska jedan od favorita na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Samo naprijed“, poručio je Dmitry Maltsev, prvi tajnik Veleposlanstva Ruske Federacije.

 „Nadamo se da će Vatreni jednakom lakoćom svladati Nigeriju. Mi vjerujemo Kentiju jer je pobjednike utakmica do sada prognozirao s točnošću od devedeset posto. Hoće li i ovaj put biti u pravu, vidjet ćemo u subotu navečer“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba. 

Budući da je Divlje srce grada uz Vatrene, svi posjetitelji koji u subotu u Zoološki vrt dođu s navijačkim obilježjima, ulaznice će moći kupiti po povoljnijim cijenama.

Iduće će prognoziranje biti u srijedu, 20. lipnja u 10 sati.

Zoo, 15. lipanj 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA