VALENTINOVO 2018.

ČETRNAEST NIJANSI CRVENE

Povodom Valentinova, biti će organizirane ljubavne ture pod nazivom ''Četrnaest nijansi crvene'' koje će kretati u 11 i 13 sati s blagajne Zoo vrta

Ljubavni obilasci Zoološkog vrta traju sat i pol, a svaka grupa može imati do 30 sudionika pa je kupon za besplatno sudjelovanje u obilasku potrebno podići na blagajni. Pod vodstvom edukatora moći ćete doznati kako se spomenute životinje udvaraju, biraju partnere, razmnožavaju te podižu mladunce.

Uz merkate, fokus će biti na 14 vrsta životinja, a to su: dalmatinski pelikan, sivi vuk, madagaskarska pletilja, crvenovrati valabi, afrički lav, krunati ždral, dik-dik, dvogrba deva, prstenastorepi lemur, kalifornijski morski lav, alpaka, bjeloruki gibon i balijski čvorak.

Parovi koje spaja ljubav prema životinjama, za Valentinovo se tradicionalno odlučuju za posvojenja omiljenih životinja iz Zoološkog vrta, a ove godine prigodnu ponudu ima i suvenirnica Baobab. Uz suvenire s merkatima, tu su i druge simpatične sitnice poput nakita i modnih dodataka.

Ljubav je u divljem srcu grada! Vidimo se! :)

Zoo, 12. veljača 2018.

INFORMACIJE

Zagreb

Radno vrijeme

Vrt: od 9:00 do 16:00 sati
Blagajna: od 9:00 do 15:00 sati

Cijena ulaznica

Kako do nas?

Maksimirski perivoj bb, Zagreb

Pravila ponašanja

Karta ZOO-a

KALENDAR DOGAĐANJA